Vent venligst
Kontakt kundeservice | 76 10 61 00
 
Persondata

Dette website udbydes af Hjem-IS, og når du klikker dig ind på websitet indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte.

Dette website forpligtiger sig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

 

Hvilke informationer indsamler vi om dig:

Når du besøger vores website Hjem-is.dk indsamler og lagrer vi oplysninger, vi kan henføre til dig som person. Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. når du køber online på hjem-is.dk eller ved at registrere dig i Hjem-IS Klub’n, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan også have deltaget i en konkurrence eller en undersøgelse.

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os tilladelse til.

 

Hvad skal Hjem-IS bruge mine informationer til?

På hjem-is.dk benytter vi cookies, til at registrere, hvad vores kunder ser på i webbutikken, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og som kan læses af enten hjem-is.dk eller af vores partnere. 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.


Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev eller Hjem-IS Klub’n?

Medlemskabet er naturligvis gratis og uforpligtende. Med dit accept accepterer du samtidig, at Hjem-IS kan bruge dine data til marketingsformål såsom at sende dig nyheder, inspiration, opskrifter og iskolde tilbud.

Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du til en hver tid afmelde det via linket i nyhedsbrevene eller her - afmeld nyhedsbrev. Hvis du har brug for hjælp så kan du kontakte vores kundeservice på info@hjem-is.dk, som sidder klar til at hjælpe dig. 

 

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger kan henvendelser rettes til:

Hjem-IS
Møllemærsk 29, 1
6200 Aabenraa
info@hjem-is.dk
Telefon: 76 10 61 00

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

 

Hvornår kommer
Hjem-IS bilen?

Næste gang vi kommer forbi

,

d. /
- -

Husk: Du kan også aftale et alternativt
leveringstidspunkt
Link til depot
Eller få leveret inden for 24 timer.
Læs om 24 timer

Få en SMS næste gang vi kommer:

Tilmeld Kundeklub'n

Vi har valgt følgende stop til dig:

/ -

ca. kl. -

Klik på et af nedenstående stop, hvis du ønsker et andet stop end det foreslåede.:

Tlf.:

CVR-Nummer:

Vi kontakter dig snarest muligt telefonisk eller via e-mail for at aftale et leveringstidspunkt og sted, som passer dig.

 

Tlf.:

CVR-Nummer:

Express delivery text


Tlf.:

CVR-Nummer:

Vi kan desværre ikke levere til dit postnr.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os venligst på 76 10 61 00

Vi har ikke kunnet finde din adresse i vores database.

I nogle tilfælde kan vi ikke finde din adresse, fordi du har skrevet vej- eller gadenavnet på en anden måde, end den vi har i vores database

(F.eks. kan "Christian Poulsens vej" også skrives "Chr. Poulsens vej").

Vælg anden adresse

Hvis vejnavnet er stavet korrekt og adressen ikke findes, så kontakt os venligst på 7012 7070.

Vi har desværre ikke noget depot i dit område

Klik her for at kontakt os i stedet

We are sorry, but we cannot gurantee express delivery to your area.

Kontakt os
Adresse:

HOVEDKONTOR:
Hjem-IS Danmark A/S
Møllemærsk 29, 1.
6200 Aabenraa

Tlf.:
76 10 61 00

Mandag - Torsdag:
8.00 - 15.30

Fredag:
8.00 - 14.00

Depoter

44 68 19 56
97 42 03 30
64 43 22 66
57 61 73 78
56 66 17 10
96 86 01 55
75 10 11 12
48 25 45 24
86 52 36 44
29 29 51 76

Cookie
Hjem-is.dk bruger cookies for at forbedre din oplevelse, til statistik og til målrettet markedsføring af vores services. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.