Grand Prix pynt

Islagkage med konfektpynt  – en festlig isdessert med smag og stil

Når der skal fejres noget særligt – eller bare nydes noget virkelig lækkert – så er denne islagkage det perfekte midtpunkt på dessertbordet. Med lag af kirsebærflødeis, vaniljeflødeis med smag af mandel, og sprøde stykker af nougat og chokolade, er den både cremet, knasende og helt uimodståelig.

Det er en isdessert, der kombinerer de klassiske smage med en elegant og festlig præsentation. Den pyntes med grønne pistacienødder og en smuk konfekturerose, som giver kagen det ekstra wauw, der gør den velegnet til både fødselsdage, højtider og middage med gæster, hvor du gerne vil imponere – uden at gøre det alt for kompliceret.

Islagkagen er klar til servering direkte fra fryseren, og kan med fordel pyntes i god tid. Den kræver ikke andet end lidt kærlighed til detaljen – og en fryserplads, selvfølgelig.

Så uanset om det er hverdag med stil eller en fejring med fest, så er denne islagkage en smuk og velsmagende afslutning, der smelter sig lige ind i hjertet.

Velbekomme og god issmag! 

Grand Prix pynt

Ingredients

Indhold

Sådan gør du

Produkter i opskriften

Grand Prix - Islagkage

Grand Prix - Islagkage

1 x 3000 ml
Islagkage med kirsebærflødeis og vaniljeis samt pyntet med konfekturerose

239,-

Grand Finale - Islagkage

Grand Finale - Islagkage

1 x 3000 ml
Nyd finalen: to lag flødeis, et med hindbær og et med marcipan, pyntet med vaniljeflødeis hindbærsauce og chokoladestykker

239,-