Vaniljeis med papaya og mango

 

Vaniljeis med papaya og mango – solskin på en ske

Nogle gange skal der ikke meget mere end gode råvarer til for at skabe en himmelsk dessert. Her møder vores klassiske Dannevang vaniljeis de eksotiske smage fra frisk papaya og mango – og sammen skaber de en simpel, farverig og fortryllende afslutning på ethvert måltid.

Vaniljeisens bløde, rene smag passer perfekt til de søde og saftige frugter, og når det hele anrettes smukt i en skål eller på en tallerken, ligner det noget, der kunne serveres på en strandrestaurant i sydens sol.

Det er en dessert, der emmer af lethed og sommerstemning – uden nogen form for besvær. Ingen bagetid, ingen piskning, bare skær, scoop og servér.

Perfekt til varme dage, lette middage eller som en elegant snack, når du vil forkæle dig selv (og dine gæster) med noget friskt og lækkert.

Velbekomme – og god tur til de tropiske himmelstrøg, ske for ske!

Vaniljeis med papaya og mango

Ingredients

Indhold

Sådan gør du

Produkter i opskriften

Dannevang

Dannevang

1 x 1400 ml
Cremet Vaniljeflødeis serveret med chokoladesplitter i eksklusiv dåse

99,-

Dannevang Jordbær
  • 3. stk. 120
  • Onlinetilbud

Dannevang Jordbær

1 x 750 ml
Jordbærflødeis med 43% god fløde og søde jordbærstykker, der vækker smagen af dansk sommer.

49,-

Dannevang Vanilje
  • 3. stk. 120
  • Onlinetilbud

Dannevang Vanilje

1 x 750 ml
Klassisk cremet flødeis fuld af smagfulde vaniljekorn

49,-