Vent venligst
Kontakt kundeservice | 76 10 61 00
 
Vandbakkelser med nougatis, karamelsauce med seasalt, skovbærkompot og karamelglaserede popcorn

Vandbakkelser med nougatis 

(8-10 personer)

Du skal bruge:

1 portion vandbakkelse-dej
giver ca. 20 stk.:
• 2 dl vand
• 100 g smør
• 100 g mel
• 3 æg
 
Karamelsauce:
• 1,5 dl piskefløde
• 1 dl mørk sirup
• 75 g flormelis
• 25 g smør
• 1/2 tsk. Maldon seasalt
 
Skovbærkompot:
• 1 dl sukker
• 1 dl vand
• Korn af 1 vaniljestang
• 300 g frosne skovbær
 
Karamelliserede popkorn:
• 1 liter poppede popkorn
• 50 g sukker
• 50 g smør
• 3 spsk. lys sirup
 
Fyld:
 
 
Fremgangsmåde:
 
Vandbakkelser:
  • Bring vand og smør i kog.
  • Kom melet i på én gang og rør kraftigt rundt.
  • Stil massen til afkøling.
  • Rør de hele æg sammen i en skål.
  • Pisk æggene i lidt ad gangen til dejen har optaget æggene. Dejen skal være ensartet.
  • Kom dejen i en sprøjtepose med tyl eller sæt klatter med 2 skeer på en bageplade med bagepapir. Lav ca. 20 stk. og sæt dem med afstand, da de hæver op.
  • Bag vandbakkelserne midt i ovn ved 200° i 30-35 min. til de er gyldne og sprøde. Åbn ikke for ovnen de første 25 min. Tag evt. en vandbakkelse ud, og hvis den falder sammen, når den kommer ud, har den ikke fået nok.
  • Afkøl de færdige vandbakkelser på en rist, og de er klar til brug. Kan evt. laves i god tid.
 
Karamelsauce med salt:
  • Kom fløde, sirup og flormelis i en gryde og bring det i kog.
  • Kog til det tykner, normalt ca. 10 min.
  • Kom smør og seasalt i og rørsaucen glat. Afkøl den herefter.
 
Skovbærkompot:
  • Varm sukker, vand og vaniljekorn op, så sukkeret opløses.
  • Kom de frosne skovbær i gryden, og kog dem et par minutter.
  • Dræn evt. kompotten i en sigte, når du anretter.
 
Karamelliserede popkorn:
  • Kom sukker, smør og sirup i en gryde og lad det koge op og smelte sammen.
  • Kom de poppede popkorn i gryden og vend dem i karamelsaucen.
  • Vend dem herefter ud på en plade med bagepapir og tør dem i ovnen ved 100° i ca. 20 min.
 
Servering:
  • Stil popkorn, karamelsauce og skovbærkompot klar ved arbejdsbordet.
  • Skær toppen af 2-3 vandbakkelser, så isen kan komme ind.
  • Kom lidt skovbærkompot og karamelsauce på tallerknerne.
  • Kom en lille kugle nougatflødeis i hver vandbakkelse og sæt låget på.
  • Pynt med karamelpopkorn
 
 
Hvornår kommer
Hjem-IS bilen?

Næste gang vi kommer forbi

,

d. /
- -

Husk: Du kan også aftale et alternativt
leveringstidspunkt
Link til depot
Eller få leveret inden for 24 timer.
Læs om 24 timer

Få en SMS næste gang vi kommer:

Tilmeld Kundeklub'n

Vi har valgt følgende stop til dig:

/ -

ca. kl. -

Klik på et af nedenstående stop, hvis du ønsker et andet stop end det foreslåede.:

Tlf.:

CVR-Nummer:

Vi kontakter dig snarest muligt telefonisk eller via e-mail for at aftale et leveringstidspunkt og sted, som passer dig.

 

Tlf.:

CVR-Nummer:

Express delivery text


Tlf.:

CVR-Nummer:

Vi kan desværre ikke levere til dit postnr.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os venligst på 76 10 61 00

Vi har ikke kunnet finde din adresse i vores database.

I nogle tilfælde kan vi ikke finde din adresse, fordi du har skrevet vej- eller gadenavnet på en anden måde, end den vi har i vores database

(F.eks. kan "Christian Poulsens vej" også skrives "Chr. Poulsens vej").

Vælg anden adresse

Hvis vejnavnet er stavet korrekt og adressen ikke findes, så kontakt os venligst på 7012 7070.

Vi har desværre ikke noget depot i dit område

Klik her for at kontakt os i stedet

We are sorry, but we cannot gurantee express delivery to your area.

Kontakt os
Adresse:

HOVEDKONTOR:
Hjem-IS Danmark A/S
Kokholm 1B, 1.
6000 Kolding

Tlf.:
76 10 61 00

Mandag - Torsdag:
8.00 - 15.30

Fredag:
8.00 - 14.00

Hvilket depot søger du job hos?

44 68 19 56
97 42 03 30
64 43 22 66
57 61 73 78
56 66 17 10
96 86 01 55
75 10 11 12
48 25 45 24
86 52 36 44
92 44 42 22

Cookie
Hjem-is.dk bruger cookies (også fra 3. part) til at forbedre din brugeroplevelse, til statistik, huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brug af cookies.