Vent venligst
Kontakt kundeservice | 76 10 61 00
 

Persondatapolitik 

Dette website udbydes af Hjem-IS, og når du klikker dig ind på websitet indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte.

Hjem-IS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen. 


Du kan læse mere om vores cookies nederst i dokumentet. 

Hvem er vi - og hvordan kan du kontakte os:

Hjem-IS Danmark A/S
Kokholm 1B, 1. sal
DK - 6000 Kolding
CVR nr.: 25580850
Tel.: +45 76 10 61 00
E-mail: info@hjem-is.dk
Web: www.hjem-is.dk

 

Kontakt vedrørende databeskyttelse: 

E-mail: info@hjem-is.dk
Husk, at almindelig e-mail ikke er en sikker kommunikation. Skriv ikke noget i din e-mail, som er privat eller følsomt, eller som du i øvrigt synes skal beskyttes.

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.


Vores behandling af personoplysninger

Personlige oplysninger dækker over alle de oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, for- og efternavn, telefonnummer, alder, køn, adresse, e-mail eller andre kontaktoplysninger. 
Når du klikker dig ind på vores hjemmeside indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på vores hjemmeside. 

 

Hvilke informationer indsamler vi om dig og hvad bruger vi dem til:

Når du besøger Hjem-is.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, f.eks. hvilken browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på vores hjemmeside, din IP-adresse og hvilken enhed du bruger som mobil, tablet eller PC med henblik på at optimere konverteringen på hjem-is.dk, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring. 
Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. 

  • Når du køber online på hjem-is.dk indsamler vi oplysninger om dig, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
  • Når du tilmelder dig vores kundeklub Hjem-IS klub’n, afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., dine børns fødselsdato samt oplysninger om, hvad du har købt. Med det formål, at forbedre indkøbsoplevelsen for dig og for at forbedre og målrette den markedsføring vi sender til dig, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende til dig. 
     
  • Du kan også have deltaget i en konkurrence eller en undersøgelse. 
     
  • Når du sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, så bruger vi disse informationer til at forbedre vores produkter. 

 

Hvem videregiver vi personoplysningerne til?

Personoplysninger afgivet på Hjem-IS videregives til følgende:
  • Internt i koncernen mellem Hjem-IS Danmark og moderselskabet Food Union Group
     
  • Hjem-IS anvender 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google analytics og salesforce.com
     
  • Betalingsleverandør Bambora i forbindelse med administration af online betalinger
     
  • Skattemyndigheder og andre myndigheder i forbindelse med lovpligtige indberetninger  
     
  • Andre virksomheder i Hjem-IS´ koncernen som led i markedsføringstiltag under iagttagelse af derom gældende regler
     
  • Vores databehandlere på grundlag af databehandleraftaler

 

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Hjem-IS selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Hjem-IS vegne i henhold til vores persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger relateret til online køb slettes 5 år efter købet er gennemført i henhold til bogføringsloven. 

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende vores nyhedsbrev opbevares så længe, samtykke om Hjem-IS Klub’n består og slettes umiddelbart efter afmeldelse. 
Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter reglerne i Hjem-IS Cookiepolitik.


Cookies

På hjem-is.dk benytter vi cookies, til at registrere dit besøg på vores website hjem-is.dk, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores website og din brugeroplevelse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Denne hjemmeside forpligtiger sig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.
Første gang du besøger vores website, ser du i toppen information om, at vi bruger cookies. Ønsker du ikke, at vi sætter cookies i din browser, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. 

Sådan sletter du eller afviser dine cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. 
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Klik på linket med den browser du bruger.


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge databeskyttelsesloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

 

Dine rettigheder

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge EU persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan gøre brug af dine persondatarettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst i denne politik. Du har ifølge den EU persondataforordningen ret til:

- Ret til berigtigelse, art. 16
- Ret til sletning, art. 17
- Ret til begrænsning af behandling, art 18
- Ret til dataportabilitet, art 20
- Ret til indsigelse, art 21
- Den registreredes indsigtsret, art. 15


Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter, at vi har modtaget din henvendelse.

 

Ændring af oplysninger og afmelding m.m

Hvis du ønsker, at vi skal ændre, opdatere eller slette dine personoplysninger, som vi har registreret om dig. Kan du kontakte vores kundeservice på: info@hjem-is.dk
Du kan også selv afmelde dit medlemskab af Hjem-IS Klub’n, SMS eller nyhedsbrev her: https://hjem-is.dk/hjem-is-klubn/afmeld-nyhedsbrev-sms--service
Sletning
Hjem-IS bruger og gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ifølge den gældende lovgivning om databeskyttelsesloven. 

Hjem-IS følger generelt den opbevaringsfrist, der gælder efter bogføringsloven. For at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kundeforhold, potentielle reklamationssager og garantiforpligtelser og for at kunne leve op til vores forpligtelser, har vi vurderet, at det er nødvenligt at gemme oplysninger i op til fem år plus indeværende fra forretningsforholdet er ophørt.

 

Hvornår kommer
Hjem-IS bilen?

Næste gang vi kommer forbi

,

d. /
- -

Husk: Du kan også aftale et alternativt
leveringstidspunkt
Link til depot
Eller få leveret inden for 24 timer.
Læs om 24 timer

Få en SMS næste gang vi kommer:

Tilmeld Kundeklub'n

Vi har valgt følgende stop til dig:

/ -

ca. kl. -

Klik på et af nedenstående stop, hvis du ønsker et andet stop end det foreslåede.:

Tlf.:

CVR-Nummer:

Vi kontakter dig snarest muligt telefonisk eller via e-mail for at aftale et leveringstidspunkt og sted, som passer dig.

 

Tlf.:

CVR-Nummer:

Express delivery text


Tlf.:

CVR-Nummer:

Vi kan desværre ikke levere til dit postnr.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os venligst på 76 10 61 00

Vi har ikke kunnet finde din adresse i vores database.

I nogle tilfælde kan vi ikke finde din adresse, fordi du har skrevet vej- eller gadenavnet på en anden måde, end den vi har i vores database

(F.eks. kan "Christian Poulsens vej" også skrives "Chr. Poulsens vej").

Vælg anden adresse

Hvis vejnavnet er stavet korrekt og adressen ikke findes, så kontakt os venligst på 7012 7070.

Vi har desværre ikke noget depot i dit område

Klik her for at kontakt os i stedet

We are sorry, but we cannot gurantee express delivery to your area.

Kontakt os
Adresse:

HOVEDKONTOR:
Hjem-IS Danmark A/S
Kokholm 1B, 1.
6000 Kolding

Tlf.:
76 10 61 00

Mandag - Torsdag:
8.00 - 15.30

Fredag:
8.00 - 14.00

Depoter

44 68 19 56
97 42 03 30
64 43 22 66
57 61 73 78
56 66 17 10
96 86 01 55
75 10 11 12
48 25 45 24
86 52 36 44
92 44 42 22

Cookie
Hjem-is.dk bruger cookies (også fra 3. part) til at forbedre din brugeroplevelse, til statistik, huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brug af cookies.