Starten på Hjem-IS

I 1968 spændte svenskeren Eric Ericsson en trailer med kummefryser på sin bil, fyldte den med is i hele kartoner, og så kørte han ellers ud på villavejene og ringede med sin klokke.

Han havde gjort dét, som ismagere havde kæmpet for i årevis: Han havde skabt en ubrudt frysekæde fra fabrik til forbruger!

Folk var ellevilde med at kunne købe den frosne is lige uden for deres hoveddør, og snart kunne Ericsson udvide til Danmark. På den måde blev Hjem-IS skabt, og vi har siden 1976 kørt rundt i landet med lyden af dansk is.

Fløden

I dag kan man lave is på mange forskellige måder, og vi bruger også mange af dem selv, men vi foretrækker stadig den gamle facon: Med virkelig god fløde!

Fløde giver isen sin cremede konsistens og runde smag, som vi kender og elsker. Og så bruger vi flest mulige naturlige ingredienser, så du trygt kan nyde den lækreste flødeis til dessert.

Kvalitet

Vi producerer vores is efter gode, gamle grundprincipper. Det vil vi sige, at vores professionelle ismestre sikrer den høje, ensartede kvalitet, og at alle vores is er lavet på de bedste, mest naturlige råvarer med så få tilsætningsstoffer som muligt. Det mener vi, er sund fornuft og lækre fristelser.

Lokal service

Lige siden vi startede i 1976, har vi kørt rundt til danskerne og ringet med klokken. Vi holder hos dig og hjælper med at finde den helt rigtige is til den helt rigtige anledning – præcis som vi gjorde det i de gode gamle dage.

Vennernes Vej

Kan du huske alle de sjove figurer fra Vennernes Vej?

Rune på skateboardet, Jutta med den flotte sløjfe, Lola med sjippetovet, Berta som elsker smukke ting eller isbilen Bimle?

Vennernes Vej vækker minder hos mange.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Så får du adgang til fede tilbud, konkurrencer og mange flere fordele!

Henter leveringsinformation - vent venligst (dette kan tage op til 30 sekunder)