Chokoladesoufle med citron sorbet

4
Aktivitet: Svær
Citron Sorbet

Ingredienser:

  • 300 g mørk chokolade
  • 300 g sødmælk
  • 25 g maizena
  • 60 g pastueriserede æggeblommer
  • 200 g pastueriserede æggehvider
  • 80 g sukker
  • Smør til formene
  • Citron Sorbet fra Hjem-IS

4 forme til bagning

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 190° varmluft.
  2. Hak chokoladen, og smelt den over et vandbad.
  3. Bring mælk og maizena i kog i en tykbundet gryde.
  4. Tag gryden af varmen, og rør den smeltede chokolade og æggeblommerne i.
  5. Pisk æggehvider med sukker i en skål, til de danner bløde toppe.
  6. Vend først en smule af æggehviderne i chokoladeblandingen for at “lette” den.
  7. Vend derefter forsigtigt resten af hviderne i.
  8. Hæld dejen i velsmurte og sukkerstrøede forme, og bag souffléerne i ca. 6-7 minutter.
  9. Serveres straks med 1 kugle Citron Sorbet fra Hjem-IS.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Så får du adgang til fede tilbud, konkurrencer og mange flere fordele!

Henter leveringsinformation - vent venligst (dette kan tage op til 30 sekunder)