SPAR 20% på hele webshoppen undtagen i forvejen nedsatte varer
- BRUG KODEN: PÅSKE20
Isroulade Med Choko Marcipan Is Stor 1248X463px

Isroulade med Choko Marcipan og friske hindbær

Sådan gør du:

Roulade

  1. Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud af den.
  2. Pisk æg, vaniljekorn og sukker luftigt med en håndmixer.
  3. Bland mel og bagepulver godt, og sigt det i den luftige æggemasse. Vend forsigtigt sammen.
  4. Pensel et stykke bagepapir på 30 x 40 cm med smeltet smør.
  5. Fordel dejen på bagepapiret, og bag den ved 225° i 5-7 minutter.
  6. Tag et nyt stykke bagepapir, og drys det med sukker.
  7. Læg det færdigbagte stykke med den bagte overflade mod sukkeret. Træk nu bagepapiret af bunden og lad den køle let af.

Fyld

  1. Kom Flødeis Choko Marcipan i en skål, og rør det til softice.
  2. Fordel is og friske hindbær på bunden.
  3. Rul bunden stramt sammen til en roulade.
  4. Put film om rouladen, og sno den godt sammen i enderne.
  5. Læg evt. et skærebræt under, og kom rouladen i fryseren i mindst 2 timer.

Anretning

  1. Anret rouladen hel, eller skær den i portionsstykker.
  2. Pynt med flødeskumstoppe, friske hindbær og citronmelisse.

Ingredienser:

Dej til roulade

  •  3 æg
  • 1 stk. vaniljestang
  • 120 g sukker
  • 120 g hvedemel
  • ¾ tsk. bagepulver
  • Smør

Fyld

  •  1400 ml Flødeis Choko Marcipan fra Hjem-IS
  • 150 g friske hindbær

Pynt

  • Pisket flødeskum
  • Friske hindbær
  • Citronmelisse