Tilbage til oversigten
Belgisk vaffelpakken Spar 55,- Uden tilsat sukker Nyhed Onlinetilbud Klubtilbud Snart på
lager
Nyt mix Populær Black Friday Fødselsdag

Belgisk vaffelpakken

Få en lækker is-oplevelse med vores belgiske vaffelpakke, der indeholder alt hvad du skal bruge for at lave den lækreste is-dessert.

 

Der medfølger følgende i pakken:

1 x Belgiske vafler (4 stk.)

1 x Valgfri 1400ml*

1 x Valgfri drys

1 x Valgfri topping

 

*Gælder vores sortiment af 1400ml flødeis. Dog ikke Dannevang

OBS: Vaflerne bliver leveret som frostvare, og skal opbevares på frost.

190,- 135,-(4 stk.)
Pris pr. portion: 33,75,-

Belgiske sukker-vafler pakken

HVEDEMEL, sukker (25%), margarine (vegetabilsk fedtstoffer  (palme og raps i variabelt mængdeforhold), vand, emulgator; SOJAlecithin, mono- og diglycerider af fedtsyre, salt, syre; citronsyre, naturlig aroma, farve; blandede carotener), ÆG, gær, invertsukker, stabilisator: sorbitol, SOJAmel, salt, emulgator; SOJAlecithin, aroma.

Alle direkte tilsatte allergener er markeret med fed tekst i ingredienslisten.

Nettovægt/Volumen

4 stk. á 105g

Pris pr. kg: 142,86,- kroner

 


Belgisk sukkervafler

Næringsindhold 100 gram Per portion = g %RI
Energi 1836kJ / 439 kcal  kJ 1928 /  kcal 461 23%
Fedt 22g 23,1g 33%
– Heraf mættede fedtsyrer 10,2g 10,7g 54%
Kulhydrat 53,1g 55,8g 21%
– Heraf Sukkerarter 0g 27,0g 30%
Protein 6,1g 6,4g 13%
Salt 0,88g 0,92g 15%

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400KJ/2000 Kcal)

Belgiske sukker-vafler pakken

HVEDEMEL, sukker (25%), margarine (vegetabilsk fedtstoffer  (palme og raps i variabelt mængdeforhold), vand, emulgator; SOJAlecithin, mono- og diglycerider af fedtsyre, salt, syre; citronsyre, naturlig aroma, farve; blandede carotener), ÆG, gær, invertsukker, stabilisator: sorbitol, SOJAmel, salt, emulgator; SOJAlecithin, aroma.

Alle direkte tilsatte allergener er markeret med fed tekst i ingredienslisten.

Nettovægt/Volumen

4 stk. á 105g

Pris pr. kg: 142,86,- kroner

 

Belgisk sukkervafler

Næringsindhold 100 gram Per portion = g %RI
Energi 1836kJ / 439 kcal  kJ 1928 /  kcal 461 23%
Fedt 22g 23,1g 33%
– Heraf mættede fedtsyrer 10,2g 10,7g 54%
Kulhydrat 53,1g 55,8g 21%
– Heraf Sukkerarter 0g 27,0g 30%
Protein 6,1g 6,4g 13%
Salt 0,88g 0,92g 15%

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400KJ/2000 Kcal)