Tilbage til oversigten
Gammeldags Flødeis Mørk Uden tilsat sukker Nyhed Onlinetilbud Klubtilbud Snart på
lager
Nyt mix Populær

Gammeldags Flødeis Mørk

En danskproduceret kvalitetsis med et strejf af nostalgi og smag som i de gamle dage. Isen består af Bourbon vaniljeflødeis og mørk belgisk chokolade.

Tip: Lad isen tø i et par minutter – så smager isen endnu bedre.

100,- (8 stk.)
Pris pr. stk. 12,38
  • Danskproduceret
  • Gratis levering

39 % fløde, sukker, skummetmælk, kakaomasse, kakaosmør, glukosesirup, skummetmælkspulver, Bourbon vaniljeekstrakt, naturlig vaniljearoma, ekstraherede vaniljekorn, mælkefedt, kokosfedt, salt, emulgator (E 322 (af soja), E 471, E 476), stabilisatorer (E 466, E 412, E 407).

Kan indeholde spor af æg, gluten, hasselnødder, mandler og pistacienødder.

Alle direkte tilsatte allergener er markeret med fed tekst i ingredienslisten.

Nettovægt/Volumen:
8 stk. á 74 g / 100 ml

Pr. liter 123,75


Næringsindhold 100 gram Per portion = 74g %RI
Energi 1245 kJ / 299 kcal 921 kJ / 221 kcal 11%
Fedt 20g 15g 21%
– Heraf mættede fedtsyrer 13g 9,4g 47%
Kulhydrat 26g 20g 8%
– Heraf Sukkerarter 24g 18g 20%
Protein 3,7g 2,7g 5%
Salt 0,14g 0,11g 2%

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400KJ/2000 Kcal)

39 % fløde, sukker, skummetmælk, kakaomasse, kakaosmør, glukosesirup, skummetmælkspulver, Bourbon vaniljeekstrakt, naturlig vaniljearoma, ekstraherede vaniljekorn, mælkefedt, kokosfedt, salt, emulgator (E 322 (af soja), E 471, E 476), stabilisatorer (E 466, E 412, E 407).

Kan indeholde spor af æg, gluten, hasselnødder, mandler og pistacienødder.

Alle direkte tilsatte allergener er markeret med fed tekst i ingredienslisten.

Nettovægt/Volumen:
8 stk. á 74 g / 100 ml

Pr. liter 123,75

Næringsindhold 100 gram Per portion = 74g %RI
Energi 1245 kJ / 299 kcal 921 kJ / 221 kcal 11%
Fedt 20g 15g 21%
– Heraf mættede fedtsyrer 13g 9,4g 47%
Kulhydrat 26g 20g 8%
– Heraf Sukkerarter 24g 18g 20%
Protein 3,7g 2,7g 5%
Salt 0,14g 0,11g 2%

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400KJ/2000 Kcal)