To

Vores is ved, hvor du bor men ringer altid i forvejen...

Omfrost2

Vi følger isen hjem til dig

Der er kun én ting, der er bedre end en rigtig god is. Og det er en rigtig god is, der kommer til dig – og endda er så sød at ringe i forvejen. Vores is ved nemlig, hvor du bor, og får et lift af Hjem-IS-bilen, så de kan kom lige derhen, hvor de hører til. Øverst i din fryser og i hånden på din familie. 

Det er lige så enkelt, som det er eventyrligt. Det er sådan set bare 1 stk. isbil, der standser ude foran. Men det er også tusind gode minder – og et magisk øjeblik, der selv er på vej til at blive til ét.  

Øjeblikket ved Hjem-IS-bilen er vores vigtigste ingrediens og har altid været det. Faktisk lige siden 1976, da den første Hjem-IS-mand satte en fryser på sin trailer og kørte is ud til danskerne. I dag kører der over 100 biler rundt i samme farve som en skyfri himmel. For det er altid en smuk dag, når Hjem-IS-bilen pludselig er der med jeres yndlingsis. Det er overraskelsen, du allerede ved, hvad er. 

Testet danskere gennem generationer...

Vi elsker at smage ny is. Men samtidig holder vi fast i de iskolde klassikere, som vi har "testet" på danske familier gennem generationer. Fordi det smager af mere! Og forklaringen er enkel: Størstedelen af isene bliver lavet på vores eget ismejeri i Thy, hvor vi helst bruger naturlige råvarer og altid ingredienser af god kvalitet.

Girls Eating Pizza With Temporary Crown

Smagen af Hjem-IS-bilen...

Vi ved godt, det måske lyder lidt mærkeligt, men Hjem-IS-bilen betyder faktisk noget for den gode smag. Når isen er færdig på ismejeriet, rejser den ud i verden ombord på den rullende dybfryser, du kender som Hjem-IS-bilen – så isen altid er præcis lige så god, som da den blev lavet. Og det er ikke bare noget, vi siger. Smag selv! Og husk at tage rigeligt, så du rigtig kan smage efter...

Article Test One

Det gerne være svært at vælge. Bare lidt.

Øjeblikket ved Hjem-IS-bilen er noget særligt, og derfor behøver det ikke være hurtigt overstået. Og vi gør vores med et stort udvalg af små og store ispakker til små og store iselskere, så der altid er masser at kigge på ved isbilen. Også hvis du kigger efter en pizza til fredagshyggen eller et nemt måltid til en travl mandag.

[Paste Image On This Layer] (9)