Chokoladeflodeis Med Ananas Salsa, Sode Butterdejsstaenger Og Limestrimler Stor 1248X463px

Chokoladeflødeis med ananassalsa, søde grissinistænger og limestrimler

Sådan gør du:

Sukkerlage

  1. Kom vand og sukker en i gryde og kog det op, til sukkeret er opløst.

Søde grissinistænger

  1. Fold butterdejen ud, og pensl med sukkerlage.
  2. Skær butterdejen i 1 cm tykke strimler.
  3. Sno strimlerne på langs, og drys med perlesukker.
  4. Bag dem ved 200° på en bageplade med bagepapir midt i ovnen i ca. 8-10 min. til de er gyldne og sprøde.
  5. Afkøl dem på rist.

Ananas-salsa

  1. Kom alle ingredienserne i en skål, og vend dem sammen.

Anretning

  1. Kom ananas-salsa på en tallerken eller i et glas.
  2. Læg 2 kugler Flødeis Chokolade over på ananas-salsaen.
  3. Pynt med limestrimler og evt. friske basilikum-blade.
  4. Servér med en sød grissinistang.

Ingredienser:

Sukkerlage

  • ¼ dl sukker
  • ¼ dl vand

Søde grissinistænger

  • 100 g butterdej
  • ½ dl sukkerlage
  • 1 spsk. perlesukker

Ananas-salsa

  • 300 g ananas i tern
  • Kødet af 3 passionsfrugter
  • 0,5 finthakket rød chili
  • 1 stk. mango i tern
  • Saften af 1 lime
  • 2 spsk. flydende honning

Anretning

  • 4-8 kugler Flødeis Chokolade fra Hjem-IS
  • Limestrimler og evt. friske basilikum-blade