Sådan gør du:
Sukkerlage
- Kom vand og sukker en i gryde og kog det op, til sukkeret er opløst.
Søde grissinistænger
- Fold butterdejen ud, og pensl med sukkerlage.
- Skær butterdejen i 1 cm tykke strimler.
- Sno strimlerne på langs, og drys med perlesukker.
- Bag dem ved 200° på en bageplade med bagepapir midt i ovnen i ca. 8-10 min. til de er gyldne og sprøde.
- Afkøl dem på rist.
Ananas-salsa
- Kom alle ingredienserne i en skål, og vend dem sammen.
Anretning
- Kom ananas-salsa på en tallerken eller i et glas.
- Læg 2 kugler Flødeis Chokolade over på ananas-salsaen.
- Pynt med limestrimler og evt. friske basilikum-blade.
- Servér med en sød grissinistang.
Ingredienser:
Sukkerlage
- ¼ dl sukker
- ¼ dl vand
Søde grissinistænger
- 100 g butterdej
- ½ dl sukkerlage
- 1 spsk. perlesukker
Ananas-salsa
- 300 g ananas i tern
- Kødet af 3 passionsfrugter
- 0,5 finthakket rød chili
- 1 stk. mango i tern
- Saften af 1 lime
- 2 spsk. flydende honning
Anretning
- 4-8 kugler Flødeis Chokolade fra Hjem-IS
- Limestrimler og evt. friske basilikum-blade