
Isroulade med Choko Marcipan og friske hindbær
Sådan gør du:
Roulade
- Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud af den.
- Pisk æg, vaniljekorn og sukker luftigt med en håndmixer.
- Bland mel og bagepulver godt, og sigt det i den luftige æggemasse. Vend forsigtigt sammen.
- Pensel et stykke bagepapir på 30 x 40 cm med smeltet smør.
- Fordel dejen på bagepapiret, og bag den ved 225° i 5-7 minutter.
- Tag et nyt stykke bagepapir, og drys det med sukker.
- Læg det færdigbagte stykke med den bagte overflade mod sukkeret. Træk nu bagepapiret af bunden og lad den køle let af.
Fyld
- Kom Flødeis Choko Marcipan i en skål, og rør det til softice.
- Fordel is og friske hindbær på bunden.
- Rul bunden stramt sammen til en roulade.
- Put film om rouladen, og sno den godt sammen i enderne.
- Læg evt. et skærebræt under, og kom rouladen i fryseren i mindst 2 timer.
Anretning
- Anret rouladen hel, eller skær den i portionsstykker.
- Pynt med flødeskumstoppe, friske hindbær og citronmelisse.
Ingredienser:
Dej til roulade
- 3 æg
- 1 stk. vaniljestang
- 120 g sukker
- 120 g hvedemel
- ¾ tsk. bagepulver
- Smør
Fyld
- 1400 ml Flødeis Choko Marcipan fra Hjem-IS
- 150 g friske hindbær
Pynt
- Pisket flødeskum
- Friske hindbær
- Citronmelisse