Sådan gør du:
- Tag vaniljeisen ud af fryseren, og lad den tø 20-30 minutter.
- Rens jordbærrene, og lad dem dryppe af i en sigte. Skær dem ud i mindre stykker.
- Knus kyskagerne let, så der stadig er grove stykker. Gem evt. nogen til anretning.
- Rør vaniljeisen sammen med jordbær, frysetørret jordbær og knuste kyskager.
- Fordel isen i 4 portionsforme, og sæt dem i fryseren i mindst 3 timer.
- Vend formen, og lad varmt vand rinde over bunden i 5 sekunder, så du let kan banke desserten ud af formen.
- Sæt 1 hjerte på hver tallerken, og pynt med store stykker friske jordbær og en kyskage.
- Servér evt. med rosenblade strøet over tallerkenen.
Du kan også servere desserten direkte i formen.
Ingredienser:
- Flødeis Vanilje fra Hjem-IS
- 100 g friske jordbær
- 5 g frysetørret jordbær
- 50 g lyserøde kyskager
4 små hjerteforme