SPAR 20% på hele webshoppen undtagen i forvejen nedsatte varer
- BRUG KODEN: HURRA20
Isbaad Med Bagt Ananas Stor 1248X463px

Isbåd med bagt ananas

Sådan gør du:

  1. Skær top og bund af ananasen, og skær skrællen af tæt til kødet.
  2. Halvér ananasen, og fjern stokken i midten.
  3. Skær ananasen i 8-12 tykke skiver, og læg dem i et ovnfast fad.
  4. Bring ananasjuice, vanilje og rørsukker i kog, og lad det koge til sukkeret er helt opløst.
  5. Tilsæt Malibu-likør, og hæld lagen over ananassen. Gem lidt til servering.
  6. Drys med rørsukker, og bag ananassen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
  7. Drys ananassen med kokos de sidste 5 minuter af bagetiden.
  8. Fordel ananas på tallerker, og hæld resten af lagen over.
  9. Halvér isbådene diagonalt, og anret oven på ananaserne.
  10. Dryp evt. med ekstra Malibu, og pynt med citronmelisse.

Ingredienser:

  • 1 stk. frisk ananas
  • 1 dl. ananasjuice
  • 0,5 stang vanilje
  • 50 g rørsukker
  • 0,5 dl Malibu-likør
  • 2 spsk. rørsukker
  • 0,5 dl kokosflager eller kokosmel
  • 4 stk. Isbåde fra Hjem-IS
  • Citronmelisse