Isbåd med bagt ananas

4
Aktivitet: Mellem
Isbåd

Ingredienser:

  • 1 stk. frisk ananas
  • 1 dl. ananasjuice
  • 0,5 stang vanilje
  • 50 g rørsukker
  • 0,5 dl Malibu-likør
  • 2 spsk. rørsukker
  • 0,5 dl kokosflager eller kokosmel
  • 4 stk. Isbåde fra Hjem-IS
  • Citronmelisse

Sådan gør du:

  1. Skær top og bund af ananasen, og skær skrællen af tæt til kødet.
  2. Halvér ananasen, og fjern stokken i midten.
  3. Skær ananasen i 8-12 tykke skiver, og læg dem i et ovnfast fad.
  4. Bring ananasjuice, vanilje og rørsukker i kog, og lad det koge til sukkeret er helt opløst.
  5. Tilsæt Malibu-likør, og hæld lagen over ananassen. Gem lidt til servering.
  6. Drys med rørsukker, og bag ananassen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
  7. Drys ananassen med kokos de sidste 5 minuter af bagetiden.
  8. Fordel ananas på tallerker, og hæld resten af lagen over.
  9. Halvér isbådene diagonalt, og anret oven på ananaserne.
  10. Dryp evt. med ekstra Malibu, og pynt med citronmelisse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Så får du adgang til fede tilbud, konkurrencer og mange flere fordele!


Henter leveringsinformation - vent venligst (dette kan tage op til 30 sekunder)